Aku Seorang Perantau: Instant Shawl Giveaway by Mamapipie


Wednesday, 9 August 2017

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Jemputlah memeriahkan lagi giveaway mama ni ye. Mama buat simple2 Dan suka2 je. Tengah buat giveaway ni tetiba dah dapat idea nak buat giveaway satu lagi pulak haha.. tamak..

Ok, berikut adalah syarat2 nye ye:
1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang
2. Follow Instagram MamaPipie
3. Follow GooglePlus MamaPipie
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link kepada entry ni
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.

Done! Itu saja. Nanti mama terjah blog korang untuk check ye.


Hadiahnya adalah 4 helai tudung instant Dan semi instant untuk 4 peserta bertuah Yang akan mama pilih melalui random.org. Jika Nama korang terpilih tapi jika didapati tidak memenuhi syarat maka mama akan pilih orang lain ye.

Gudluck!

5 comments:

  1. Semoga berjaya dan semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi support GA mama. Good luck ye

    ReplyDelete
  3. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  4. Hai perantau ! hehe~
    All the best, hope ade rezeki kita.
    Amin....

    Jomm singgah jap blog Nona

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete