Aku Seorang Perantau: TOP 3 KOREAN DRAMA YANG KORANG MESTI TENGOK!


Thursday, 12 January 2017

TOP 3 KOREAN DRAMA YANG KORANG MESTI TENGOK!

Assalamualaikum to all my readers!

Sejak kebelakangan ni admin minat sangat dengan cerita korea admin pun tak tahu kenapa sedangkan admin tak suka pun dengan k-drama sebelum ni.

Admin nak share ngan korang TOP 3 korean drama yang admin minat!

1.Legend of The Blue Sea (2016)


Dalam drama ini mengisahkan tentang seekor duyung yang telah jatuh cinta kepada seorang jejaka.

Drama ini dibintangi oleh Lee Min Ho dan Jun Ji Hyun.

Klik kat sini untuk tengok secara online dan download drama ni.

2.Remeber (2015)


Dalam drama ni mengisahkan tentang seorang remaja yang mempunyai ingatan yang kuat dan mengahadapi dugaan yang besar dalam hidupnya.

Drama ini dibintangi oleh Yoo Seung-Ho sebagai Seo Woo-Bin
Park Min Young sebagai Lee In Ah
Park Sung Woong sebagai Park Dong Ho


Klik kat sini untuk tengok secara online dan download drama ni.

3.Hwarang (2016)


Dalam drama ni mengisahkan  kehidupan di antara perbezaan orang kaya dan miskin.

Drama ini dibintangi oleh Park Seo Joon,Go Ara,V BTS


Klik kat sini untuk tengok secara online dan download drama ni.

Admin just nak share apa yang admin minat ngan korang.

Sekian dari Admin.

Komen
0 Komen

No comments:

Post a Comment