JPJ TEST MINGGU DEPAN???

Wednesday, March 01, 2017

Assalamualaikum to all my readers!!!

JPJ TEST MINGGU DEPAN???

Yup!! Its the time for me to prove that i also be able to take the driving license haha.(Just Kidding)

Haaa.. Esok Iffat ada QTI dan kena buat yang terbaik untuk layak ambik ujian JPJ.Iffat jealous tgk ramai kawan-kawan yang dah dapat lesen but me? Slow-slow dulu..

Kat sini Iffat nak share tentang gambar yang Iffat dapat untuk sesiapa yang nak ambik lesen kereta.




Yang untuk siapa-siapa yang ambik lesem kat I.D.I. Penang.Tapi kalau tak ambik kat situ pun bahan ni boleh dijadikan sebagai rujukan korang sebelum test JPJ nanti.

Sekian Dari Admin.

You Might Also Like

1 comments