Aku Seorang Perantau: PERSEDIAAN MENGAHADAPI UJIAN JPJ


Wednesday, 1 March 2017

PERSEDIAAN MENGAHADAPI UJIAN JPJ

Assalamualaikum to all my readers!!!

JPJ TEST MINGGU DEPAN???

Yup!! Its the time for me to prove that i also be able to take the driving license haha.(Just Kidding)

Haaa.. Esok Iffat ada QTI dan kena buat yang terbaik untuk layak ambik ujian JPJ.Iffat jealous tgk ramai kawan-kawan yang dah dapat lesen but me? Slow-slow dulu..

Kat sini Iffat nak share tentang gambar yang Iffat dapat untuk sesiapa yang nak ambik lesen kereta.




Yang untuk siapa-siapa yang ambik lesem kat I.D.I. Penang.Tapi kalau tak ambik kat situ pun bahan ni boleh dijadikan sebagai rujukan korang sebelum test JPJ nanti.

Sekian Dari Admin.

1 comment:

  1. amboi amboi lepasnie ligat lah bawak kereta siap boleh drift lagi kan hakhakhak. goodluck iffat!

    ReplyDelete